Κατίκι

Παραδοσιακό Εβρίτικο κατίκι. Έχει γεύση ελαφρώς αλμυρή, είναι ελαφρύ και τρώγεται σκέτο, σαν άλυμα στο ψωμί ή πάνω στη σαλάτα. Επίσης αποτελεί άριστο συνοδευτικό για το καρπούζι ή πεπόνι ενώ μπορεί να μπει και μέσα στον τραχανά όπου προσδίδει μια ξεχωριστή – μοναδική γεύση.

Επικοινωνήστε για να το παραλάβετε στην γυάλινη συσκευασία του.

Το κοπάδι μας στο Δέλτα του Έβρου
Το κοπάδι μας στο Δέλτα του Έβρου

Φασόλια, Φακές, Ρεβίθια, Σουσάμι και άλλα από την εύφορη γη του Δέλτα του Έβρου